ÜDVÖZÖLJÜK HONLAPUNKON!

Image

A Kos Fashion Vadászcentrum 1993 februárjában nyitotta meg kapuit abdai boltjában. Az üzlet a kezdetektől fogva vadászruházat gyártásával és forgalmazásával foglalkozik, a 2007-es felújítás óta pedig a vádászati árucikkek teljes választékával várja vásárlóit.

A vadászbolt nem csak a nyugat-dunántúli régiót látja el vadászfelszerelésekkel, ügyfeleink az egész országból, nem kevés esetben külföldről érkeznek. Megbízhatóságunkat az is szavatolja, hogy állami erdészeti szolgálatokat, hivatásos vadászok, mezőőrök, sportvadászok és halőrök nagy csoportját öltöztetjük, akik minden évben visszatérnek hozzánk.

Image

Árukészletünkhöz olyan neves vadászruházati cikkek tartoznak, mint a Wild&Wald, Fjäll Räven, Farmland, Swedteam és Chevalier márkák termékei, fegyverrészlegünkön pedig többek között Steyer Mannlicher, CZ, Fabarm, Beretta, Baikal, Rösler és Tikka puskákat tartunk. Ha optikát keres, Zeiss, Swarovski és Leica termékek széles választékával tudunk szolgálni, emellett számos műszaki cikket, késeket, lámpákat, egyéb kellékeket is forgalmazunk.

A bolthoz varroda is tartozik, ahol szakképzett varrónőink saját márkánk termékeit készítik el, valamint itt működik az ország egyetlen vadászkalapgyára is, mely rengeteg magyarországi és ausztriai megrendelésnek tesz eleget, évről évre. A boltban megvásárolt vadászruhákat varrodánkban méretre igazítjuk.

Évente két kollekcióval újul meg az árukészlet, így mindig érdemes visszalátogatni hozzánk - törzsvásárlóink részére pedig VIP kártyát biztosítunk, folyamatos kedvezményekkel. Boltunk mindemellett használt fegyverek forgalmazásával is foglalkozik, outlet üzletünkben pedig kifutó termékeinket közel 50% kedvezménnyel értékesítjük.

Elérhetőségeink

Cím: 9151 Abda, Bécsi út 79.

E-mail:

Telefon: +36-96/350-418

Fax: +36-96/553-001

Nyitvatartásunk

Hétfő: 9-17

Kedd: 9-17

Szerda: 9-17

Csütörtök: 9-17

Péntek: 9-17

Szombat: 9-12

Vasárnap: zárva

Közösség

Csatlakozzon hozzánk
a közösségi oldalakon is!


Ön honlapunk 78939. látogatója!