Távcsövek

Nikon Monarch

Ezek a vízálló és páramentes Nikon távcsövek belépőjegyet adnak szabadtéri használathoz. Világos, jól látható képeket biztosít a kiváló minőség, az objektívek, lencsék többrétegű bevonata. Tömítőgyűrű és nitrogéngáz túlnyomás biztosítja a tökéletes klímatűrést, míg a tartós kivitel, valamint a gumibevonat megbízható teljesítményt és remek kézben tartást biztosít, még gyakori használat esetén is. Nagy kiterjedésű szabad területek problémamentes megfigyelésére rendkívül alkalmas. Nagy felbontású típusok nagy nagyítással és nagy objektívátmérővel a kivételes teljesítmény biztosítása érdekében, még gyenge fényviszonyok mellett is. Környezetkímélő anyagokból készült, tartós és könnyű váz.

Nikon Prostaff 7

A PROSTAFF 7 modellek stílusos vázban nyújtanak kiemelkedő optikai teljesítményt. A többrétegű bevonattal ellátott lencséknek és prizmáknak, a fázismódosító bevonatú tetőélprizmáknak és a nagy fényvisszaverő képességű tükörrel bevont prizmáknak köszönhetően ezek a távcsövek még gyenge fényviszonyoknál is világos és tiszta képet adnak. A gumiborítású ház elnyeli a rázkódást, és kényelmes fogást biztosít a túrázás, a természet vagy a sportesemények megfigyelése közben.

Nikon Sporter EX

Nagy teljesítményű távcsövek. Ezek a távcsövek a kiemelkedő optikai minőséget megbízható tartóssággal ötvözik, ezért remekül alkalmasak túrázáshoz és természetfigyeléshez. A kisméretű, könnyű váz nitrogéngázzal van töltve, így párásodásmentes, a gumi burkolat pedig biztos fogást kínál. A többrétegű bevonattal ellátott lencsék fényes, tiszta képet adnak, a nagy betekintési távolságú kialakítás pedig tiszta látómezőt és kényelmes használatot eredményez, még szemüveg vagy napszemüveg viselése esetén is.

Nikon Action EX

Vízálló (1 m-es mélységig és 5 percig), tömítőgyűrű és nitrogéngáz biztosítja a páramentességet Nagy betekintési távolság éles látómezőt biztosít, szemüveget viselők részére is Elforgatható és elcsúsztatható gumiszemkagyló megkönnyíti a megfelelő betekintési távolság megtartását Többrétegű bevonattal ellátott lencse és nagy frontlencse átmérő az optimális képtisztaságért Gumibevonat a rázkódás csökkentése és a stabil kézben tartás végett Ólom- és arzénmentes Eco-glass optika Széles tartószíj Külön beszerezhető állványadapter segítségével állványra rögzíthető. Modell: Action EX 10x50CF Nagyítás: 10x Objektív átmérő (mm): 50 Látómező szög (valós/szög): 6,5 Látómező szög (virtuális/szög): 59,2 Befogás 1 000 m-nél (m): 114 Fényrekesz (mm): 5 Relatív fényesség: 25 Betekintési távolság (mm): 17,2 Közelpont (m): 7 Pupillatávolság szabályozása (mm): 56-72 Tömeg (g): 1020 Hosszúság (mm): 178 Szélesség (mm): 196

Minox BL

Kiváló túra- vagy nappali vadásztávcső,nyugodt, éles kép, szép színek, kellemes szürkületi képességek,barátságos tapintás, praktikus tartozékok.

Nikon távmérő

Nagy teljesítményű lézeres távolságmérő. Legfeljebb 500 méterig mér, kisméretű és könnyű eszköz, ezért hosszabb távon is jól hordozható. A vadászatra optimalizált modell rendelkezik a Nikon Távoli célpont prioritása üzemmódjáv...

Steiner Ranger Pro

A legszélesebb látomező kategoriájában 1000m-en 122m, gyors fokusz, új "Eco glass" lencsékkel újfajta bevonattal a még kontrasztosabb, élesebb képért és a még szebb és élethűbb színekért. "Twist up " szemgumik a szemüvegesek számára is könnyen használhatóvá teszi." ClickLoc" patent rendszer a nyakpántnál és a lencse védőknél. Állvány rögzítő csavar, vízállóság 3m-ig, a teljesen új anyagból készült házat nitrogénnel töltötték, teljesen új gumi borítás a még biztosabb fogásért. 56mm-es lencse, 8x-os nagyítás, 1.140g-os súly, 142x182x80mm-es méret, 7mm-es szemlencse, 21.2 szürkületi érték, 2,3m-es legközelebbi fokuszálható távolság, hőmérséklet tartomány -20-tól +80C-ig. 10 év Garanciával!

Zeiss Conquest

Lenyűgöző kép, élénk színek Minimális torzítás az akromatikus lencséknek köszönhetően Magas fényáteresztés a T* többrétegű lencsebevonat miatt Robusztus, folyamatosan tökéletesített felépítés

Swarovski EL Range

A Swarovski EL Range egy vadonatúj távcső sorozat, amely a Swarovski EL távcsövek alapjaira épült, megtartva azok minden előnyét, sőt további értékekkel gazdagítva azokat. Egy új ékszer a távcsövek között, amely egy csúcstechnikákat rejtő mérnöki alkotás is egyben.

Swarovski SLC

Csúcsminőség a legapróbb részletekig: ezek a távcsövek optikájukban, mechanikájukban, kiegészítőjükben mind a legfelső kategóriát képviselik. Hű és megbízható társunk lesz akár vadászatra, akár madarászásra, vagy természetjárásra használjuk.

Leica Geovid

Valamennyi új, továbbfejlesztett Geovid HD távcsőbe beépített lézer távmérő 1300 méter távolságig pontos mérésre alkalmas, így felesleges becslésre hagyatkozni. A fluorid üveggel javított legendás optikai elemek még jobbá teszik a felbontást, brillanciát és kontrasztot. Két funkciót (távcső és távmérő) egy tökéletes eszközben vehetünk igénybe. Ráadásul az AquaDuraTM lencse bevonat taszítja a vizet és a szennyeződést, megkönnyíti az optikai részek tisztítását és lehetővé teszi, hogy a távcsövet szélsőséges időjárási körülmények között is használhassuk.

Praktica Aves

nitrogén gáztöltés remek ár/érték arány kompakt méret masszív kialakítás

Praktica Falcon

kiváló ár/érték arány magas szürkületi érték nagyszerű képalkotás

Yukon spektív 30*50 WA

nagy látószög 30x-os nagyítás kompakt méret rendkívül alacsony ár

Yukon spektív 20-50*50 WA

20-50x között állítható nagyítás kereső távcső méretű spektív rendkívül kedvező ár

Celestron spektív Ultima 80

Madár- vagy vadmegfigyelés a hobbija? Esetleg szívesen gyönyörködne a környező tájban lakásának, nyaralójának a teraszáról? Mindehez egy kedvező árú ám kimagasló teljesítményű távcsövet keres? Ha igen, akkor a rendkívül népszerű Celestron Ultima 80 spektívjét Önnek is bátran ajánljuk!

Swarovski spektív CTC 30*75

YUKON 8x56

Igazán kedvező áron egy nagyon jó távcső!

YUKON 8x42

A nappali vadászat nélkülözhetetlen eszköze új design, jó ár, kiváló minőség

Figyelem!

Honlapunk nem működik webshopként, ugyanis fő célunk, hogy a vevő kellemes atmoszférájú üzletünkben személyesen kiválaszthassa a neki megfelelő ruhadarabot, méretet, melyet igény szerint méretre is tudunk szabni. A termékek menüpont alatt csak némi ízelítőt kívánunk nyújtani a nálunk kapható vadászruhákról és termékekről. Árukészletünk nagyságrendekkel bővebb az itt feltöltött árucikkeknél. Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük jöjjön el hozzánk személyesen, és készséggel állunk a rendelkezésére.