Kiegészítők

KOS exklusív kés" HOLZ"

Minőségi magyar gyártású vadászkés, igényes marhabőrből készült tokkal! 440 C-s acélból készül.Többféle keményfa kombinációjával készülő nyél megfelelő hosszúságú és kitűnő fogású. Bruttó Ár: 24.900 ft Fa díszdoboz kapható hozzá !

KOS exklusív kés " HIRSCH"

Minőségi vadászkés 440 C-s acélból, agancsból készült nyéllel. A kép illusztráció! A felhasznált agancs miatt a nyél a képtől eltérő lehet. Bruttó Ár: 24.900 Ft Fából készült díszdoboz vásárolható!

KOS fa díszdoboz

Az exklusív késekhez készült fa dobozainkban adott ajándék biztosan egy életre szóló emlék lesz a megajándékozottnak! Ára:4.900,- Ft

AJÁNDÉK tárgyak

Vadász motívummal készült pohár készletek, kávékészlet, boros, pezsgős, stb Nagy választékban kaphatók üzletünkben!

Ezüst gyűrű

Szép ajándék ötlet. Mindenféle kaliberben készülhet. Megrendelésre!

Ezüst mandzsetta

Gyöngyfoggal készült ezüst mandzsetta gombok.

Faulhaber Sípok

Faulhaber sípok teljes választéka üzletünkben kapható Róka, Szalonka, Bőgőkürt, Őzhívó, Varjú, stb

Figyelem!

Honlapunk nem működik webshopként, ugyanis fő célunk, hogy a vevő kellemes atmoszférájú üzletünkben személyesen kiválaszthassa a neki megfelelő ruhadarabot, méretet, melyet igény szerint méretre is tudunk szabni. A termékek menüpont alatt csak némi ízelítőt kívánunk nyújtani a nálunk kapható vadászruhákról és termékekről. Árukészletünk nagyságrendekkel bővebb az itt feltöltött árucikkeknél. Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük jöjjön el hozzánk személyesen, és készséggel állunk a rendelkezésére.