Fegyvertávcsövek

Nikon Monarch E 2,5-10x50SF

Minden célra alkalmas céltávcső, amely kis nagyításnál gyors célfelismerést, magasabb nagyítási értékeknél pedig precíz, nagy távolságú célzást tesz lehetővé. Az 50 mm-es objektív 5,2 mm betekintő lencse átmérővel rendelkezik a 10-szeres nagyítási aránynál - ez meghatározó lehet nagy távolságok és rossz fényviszonyok esetén. A távcső kényelmes, rögzíthető oldalsó parallaxis-korrekciós rendszere révén elkerülhető a parallaxis beállítás véletlen elállítódása. A távcső nagyvadak és kisállatok esetén is kiválóan használható, és tökéletes választás a nagy távcsővel felszerelendő vadászpuskákhoz, valamint a sörétes és elöltöltő fegyverekhez.

Nikon ProStaff 3-9x50 M

A Duplex célkereszttel ellátott ProStaff 3-9x50 objektív átmérője 50 mm, lencséi pedig többrétegű bevonattal rendelkeznek, ezáltal kevés fény és alacsony kontraszt mellett is gyorsan és könnyedén megtalálhatja a célt.

Zeiss Victory HT 3-12x56

Zeiss Classic Diavari 2.5–10x50

Swarovski Z5

Swarovski Z6i

Schmidt Bender Zenith

Különbség a Schmidt-Bender Klasszik távcsövekhez képest, hogy rövidebb és szembetűnő a lekerekített forma. A 180 fokos nagyításállítás a könnyen kezelhető bordázott gumigyűrűvel, egyetlen mozdulattal teszi lehetővé a váltást a legkisebbről a legnagyobb nagyításra. A szemlencse szemtávolsága az okullár lencsétől 90mm-re lett megnövelve. A látómező szélén is tiszta kép látható. Az áttekinthető Posicon szálkereszt-beállítással a fegyver könnyen belőhető, az állítógyűrűvel pedig minden beállítás könnyen megjelölhető. Valamennyi Zenith modellben, amelyben a szálkereszt megvilágítással rendelkezik, az oldalállító burkolatában egy tartalék elem is található.

Schmidt Bender Classic

A kiváló képet adó optika, megbízható működési mechanika és az eloxált felületű könnyűfém csőtest minden igényt kielégít. Ezek a Schmidt-Bender távcsövek több ezerszer bizonyítottak a világ szigorú követelményeket támasztó vadászterületein és megalapozták a Schmidt & Bender világhírét. A magasság és oldalirányú állítás tornyain lévő kijelző fekete ponttal a fehér sávban mutatja a szálkereszt mindenkori pozícióját. Belövés előtt a fegyvermester egyetlen pillantással meggyőződhet arról, hogy a fekete pont az "M" betű (M-Mitte-Közép) alatt áll. Lehetőség szerint a szálkeresztet ne tekerjük túl az első fehér rovátkán.

Meopta Meostar R1

Kahles 2.5-10X50

Éjjel-nappali szálkereszt.

Minox ZE 5 i 3-15x56

A Minox ZE 5 i 3-15x56 világítópontos céltávcső számíthat a legnagyobb érdeklődésre a magyar vadászok körében. Rövid, közepes és nagytávolságú lövésre egyaránt kiválóan használható, a nagy fényerejű 56mm átmérőjű frontlencse pedig erős szürkületben is világos, tiszta képet ad.

YUKON JAEGER Távcső

Új formavilággal elkészült a Yukon távcsöve. Kiváló minőség, kedvező ár! Többféle szálkereszttel! Világitó ponttal!

Figyelem!

Honlapunk nem működik webshopként, ugyanis fő célunk, hogy a vevő kellemes atmoszférájú üzletünkben személyesen kiválaszthassa a neki megfelelő ruhadarabot, méretet, melyet igény szerint méretre is tudunk szabni. A termékek menüpont alatt csak némi ízelítőt kívánunk nyújtani a nálunk kapható vadászruhákról és termékekről. Árukészletünk nagyságrendekkel bővebb az itt feltöltött árucikkeknél. Amennyiben sikerült felkeltenünk érdeklődését, kérjük jöjjön el hozzánk személyesen, és készséggel állunk a rendelkezésére.